Welkom op de site voor de verhuur van

professioneel (P.A.) geluid en licht.

Artiesten bemiddeling

Wilt u een band, dj of muziekgroep boeken voor een bruiloft, tuinfeest of receptie? Wij denken met u mee. De juiste artiest of band op de juiste plek, heldere afspraken en een vlotte service. Voor informatie over boekingen van de bands kunt u het informatieformulier invullen.

 

The Mephisto pianoshow

Met namen als Najib Amhali en Crazy Piano’s op zijn cv, is Alexander Broussard in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd pianist/toetsenist en zanger.

Met Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow presenteert hij nu zijn eerste eigen avondvullende theaterprogramma. Een zinderende, interactieve muziekshow vol kleur, passie en plezier.
Zing mee!

Ú bepaalt voor een groot deel wat Mr. Mephisto en zijn band ten gehore zullen gaan brengen. U krijgt als hooggeëerd publiek voor aanvang van de voorstelling pen en papier en Mephisto’s Crew haalt uw verzoekjes tijdens de voorstelling op. U geeft aan of u Robbie Williams wilt horen, The Stones, Caro Emerald, Eros Ramazzotti, Rock, Pop, Dance Classics of iets uit de Top 40… Zo wordt iedere voorstelling van Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow een unieke ervaring waarbij u luidkeels mee mag zingen…. Nee… zal zingen!Centraal in deze show staat natuurlijk
 Mr. Mephisto (Alexander Broussard), een duivels personage, die vanaf de spectaculaire opkomst tot en met het slotakkoord het publiek voert langs de muzikale krochten van de aarde, waar muziek en vermaak centraal staat.
Hij wordt daarin bijgestaan door een bont gezelschap… zo is
 Mr. Hyde gedurende de hele show zijn trouwe metgezel op drums, raast The Joker met zijn gitaar als een dolle over het podium, geeft  zangeres Madame Medusa zich in maar liefst vier verschillende gedaantes aan uw over, en verheft Dr. Faustus het bespelen van een saxofoon tot een duivelse wetenschap… Daarnaast wordt Mr Mephisto en zijn band bijgestaan door speciale acts, zoals percussionist Rafiki die u zal betoveren en hypnotiseren met de meest exotische ritmes. En circusacts. Een oogverblindende jongleursact en twee indrukwekkende acrobaten. Als icing on the cake wordt u door de Gloss Dancers getrakteerd op een fantastische dansshow… Dit alles maakt van de Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow een onvergetelijke muzikale en visuele ervaring! 

 

The Stirrrs

De EasyTunes van The Stirrrs zijn een razende aaneenschakeling van truttige lottomuziek, gezapige lift muzak, geile showtunes, en VETTE fonduepan blues… maar dan ruig. In vijfenzeventig minuten wordt je heen en weer geslingerd tussen exotische jaren vijftig-, zestig- en zeventig-behang deuntjes in een hip funk, jazz, latin, hawaï jasje. De meeste deuntjes werden vaak afgeschreven als liftmuziek of als muzikaal behang om passagiers in het vliegtuig tot kalmte te manen, maar worden nu vol overgave door de muzikanten van The Stirrrs op een vrolijke wijze op het podium gebracht.

Intiem feestje
Een avondje met The Stirrrs geeft je het gevoel alsof je als bezoeker op een intiem feestje bent beland, waar onder het genot van een drankje wat wordt gebabbeld of gedanst. Er wordt veel geglimlacht en met billen gewiebeld. Er worden kaasballetjes, pretzels en toastjes rondgedeeld. Bij de uitbundige zangeres kunnen gasten hun haar laten knippen en watergolven. De mannen hebben overhemden met extra lange puntkraag, iets fout zittende broeken – te strak van boven, te wijd van onder – of een jaren ’50 spencer en brillantine in hun haar. Veel sullige brilletjes ook.

3__DSC0017-Igor Roelofsen Fotografie voor De Aalsmeerder
   

Funka

is een energieke formatie uit de omgeving van Amsterdam dat met recht een band van formaat genoemd worden. De formatie begint inmiddels ook uit te groeien tot een bekendheid in de regio en is graag gezien op de diverse podia van feest tot festival en van kroeg tot de bekende gelegenheden zoals de Heeren van Aemstel en Panama in Amsterdam.
Funka! staat garant voor een vette sound en een hoog “het dak eraf” gehalte. Funka! “Sweet soul, smashing funk en groovy disco live on stage”HET FUNKA REPERTOIREHet uitgebreide en wisselende repertoire bestaat uit werk van o.a. Black Eyed Peas, Katy Perry, Beverly Knight, Bruno Mars, Chaka Khan, Leela James, Rihanna, Joss Stone, Waylon, Alicia Keys, Emotions, Gloria Estefan, Incognito, Jamiroquai, En Vogue, Diana King, Aretha Franklin, Robin S, Lenny Kravitz, Mary J. Blige, Nile Rodgers en Bernard Edwards (Diana Ross, Sister Sledge en Chic)Op de pagina PLAYLIST is een compleet overzicht van het repertoire te vinden.De basisbezetting van Funka! bestaat uit 8 man. Voor grotere evenementen en/of podia kan Funka! ook uitgebreid worden. Ben je op zoek naar entertainment voor een compleet feest, boek dan Funka!

SOULFUL
   

.